Македонска алијанса: Зошто БПЦ не излезе со став дека е за признавање на автокефалноста на МПЦ-ОА?

Партијата на македонскиот бизнисмен во дијаспората, Ѓорѓија Џорџ Атанасоски испрати писмено соопштение до медиумите по повод одлуката на Светиот Синод на Бугарската православна црква да формира...

28 ноември, 2017 @ 11:51 часот