златен

Македонка освои златен медал на меѓународен натпревар во кинески боречки вештини

Златен медал во традиционални кинески боречки вештини (вушу) освои Македонката Ирина Андреевска во Кина. Таа во изминатиот месец (17-20 ноември) учествуваше на шестиот Меѓународен натпревар по кинески...

6 декември, 2017 @ 10:54 часот