Стартува новиот информативен веб портал – Македонија 365!

Почитувани читатели, Од денес – 11 декември 2017 година, официјално со работа започнува информативниот веб портал – Македонија 365. Нов медиум, чија примарна задача ќе биде да придонесе за суштинско и содржинско...

11 декември, 2017 @ 12:30 часот