Македонија и Унгарија ќе соработуваат во борбата против криминалот и тероризмот

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за внатрешни работи на Унгарија Шандор Пинтер денеска во Будимпешта потпишаа Договор меѓу Владата на Република Македонија и Владата на...

20 март, 2018 @ 16:23 часот