Нов број на списанието „Македоника“ во издание на Македоника литера

Друштвото за издавачка дејност Македоника литера од Скопје деновиве го објави најновиот број на списанието „Македоника“, односно двобројот 19-20, во кој се публикувани повеќе текстови тематски поврзани...

30 април, 2018 @ 10:36 часот