Росоклија: Постапките на власта покажуваат безобѕирност за Македонецот гласач

Постапките на власта покажуваат нејзина безобѕирност кон Македонецот и нејзина негрижа за Македонецот гласач. Причините за таквото однесување се бројни. Една од тие причини е што тие не се избрана...

7 мај, 2018 @ 17:09 часот