Јилдирим: Грција не треба да ѝ наметнува име на Македонија

На денешната заедничка прес-конференција со неговиот македонски колега Зоран Заев, турскиот премиер Бинали Јилдирим рече дека е погрешно Грција да ѝ го диктира името на Македонија. „Погрешно е друга...

12 февруари, 2018 @ 18:05 часот