Росоклија: Македонија ја водат луѓе кои зад себе немаат создадено ништо како македонска вредност

Бугарскиве историчари кои сега ќе ја интерпретираат македонската историја, 100 години не успеваат да се „договорат“ со српските, кој која битка ја добил, кој ја загубил, кој почнал прв…ниту со Грците...

15 мај, 2018 @ 11:55 часот

Охриѓанец ќе предложи програма за заштита на луѓето од кучешки напади

Во сабота, на 16 декември, со почеток од 12 часот во големата сала на Општина Охрид ќе се одржи презентација на предлог програмата за „Заштита на луѓето од кучешки напади“. Програмата е изработена од...

15 декември, 2017 @ 11:13 часот