Гечев: Не може да ме обвинувате за цензура, се јавив во „Телма“ и реков дека ќе тужам ако се емитува „Код“

Сопственикот на фабриката „ИГМ Трејд“, Илија Гечев во вечерашното интерјву на Телма со Снежана Лупевска обвини дека не бил информиран „со време“ дека ќе се снима емисија за неговата фирма. Рече дека...

13 март, 2018 @ 20:52 часот