Лондончани нема да може да ги игнорираат уличните музичари поради немање ситно

Лондон наскоро ќе стане првиот град во светот во кој луѓето на улиците ќе можат да ги наградат уличните музичари дури и во ситуација кога немаат ситни пари во своите џебови, пренесува Макфакс. Проектот...

29 мај, 2018 @ 11:56 часот