Хортикултурно уредени неколку локации во Неготино

Во рамки на проектот „Мојот убав град“ хортикултурно се уредени повеќе локации во Неготино, а реализацијата е на Јавното претпријатие „Комуналец”. „Се разубавуваше централното градско подрачје,...

27 април, 2018 @ 12:10 часот