Девојки од Албанија и Косово приведени во локал во Желино

Од МВР информираат дека вчера од 23,00 до 02,30 часот на подрачјето на СВР Тетово, од страна на полициски службеници по превземени мерки и активности за откривање на странски државјани кои илегално престојуваат...

13 мај, 2018 @ 12:17 часот