Контрола во локалите во Центар, изречени мандатни казни

За овие локали, како што информира општина Центар, граѓаните се жалеа дека го нарушуваат редот и мирот со гласна музика, бесправно узурпирање на јавниот простор со поставување на тераси и паркирање...

5 мај, 2018 @ 12:15 часот