Граѓански протест во Скопје, започнува „ловот на корумпирани извршители“

Граѓани кои се организираат преку социјалните мрежи, денес ќе протестираат пред Комората на извршители во Скопје. Тие велат дека почнува ловот на корумпирани извршители и сметаат дека нивното делување...

2 март, 2018 @ 10:48 часот