Ловџија од Врбјане пронајден мртов во Маврово

Шеесет и шест годишниот А.З. од село Врбјане вчера бил пронајден починат во Маврово на местото викано Казане. „Истиот бил пронајден од страна на Д.Д. (30) и Д.С. (56) двајцата од с.Маврово, со кои А.З. бил договорен...

22 март, 2018 @ 11:53 часот