Термини за пасоши и лични карти ќе може да се закажуваат и на мобилен

Министерството за внатрешни работи од денес започна со закажувањето термини за аплицирање за биометриски лични документи и преку мобилниот број 072 929 292. Покрај онлајн-закажувањето преку веб-страницата...

5 јуни, 2018 @ 11:57 часот