Во Босна и Херцеговина ќе може да се патува само со лична карта

Македонските граѓани во Босна и Херцеговина ќе може да патуваат само со лична карта, најавија премиерот Зоран Заев и претседавачот на Советот на министрите на БиХ, Денис Звиздиќ, на заедничката прес-конференција...

12 март, 2018 @ 10:19 часот