Лице од Швајцарија му се заканувало со убиство на премиерот Заев

Полицијата ќе поднесе кривична пријава против лице кое на Фејсбук му се заканувало со убиство на премиерот Зоран Заев. Од МВР известуваат дека во изминатиов период се детектирани шест кривични дела...

9 февруари, 2018 @ 15:03 часот