Новинарката Лиридона Вејсели бара од премиерот Заев повторено судење за случајот „Алфа“

Новинарката Лиридона Вејсели му напиша отворено писмо на премиерот Зоран Заев за случајот „Алфа“, вое бара повторување на судењето. Нејзиното писмо го пренесуваме интегрално: Почитуван Премиере, Ви...

24 април, 2018 @ 20:49 часот