Од јуни ќе се воведе директна линија Скопје-Варшава

Почнувајќи од 1 јуни, ЛОТ „Полиш ерлајнс“ ќе ја воведе првата директна авиолинија од Варшава до Скопје, објавуваат заедно ТАВ Македонија и ЛОТ „Полиш ерлајнс“. Летовите на оваа линија ќе сообраќаат...

9 февруари, 2018 @ 13:14 часот