Скопје доби еко-автобус на гас, ќе сообраќа на линијата „5“

Градоначалникот Шилегов и Михаило Зографски, директор за продажба на комерцијални возила на Мак Аутостар денеска потпишаа договор за пробно користење на автобус Мерцедес на гас во градскиот превоз....

28 март, 2018 @ 14:28 часот