Дела од Струмичката ликовна колонија ќе бидат изложени во Прилеп

Ликовната галерија на Центарот за култура „Марко Цепенков“ – Прилеп во петок со почеток од 19 часот ќе биде домаќин на изложбата на делата од 54-тата Меѓународна Струмичка ликовна колонија, што ја...

29 март, 2018 @ 10:17 часот