Немири во ДУИ, се судрија Хазби Лика и Бујар Османи

Партиски извори за „Газета Лајм“ велат дека во ДУИ има големи немири и расправии. Според овие извори кои сакаат да останат анонимни, судирот се случил меѓу вицепремиерите Хазби Лика и Бујар Османи. Причина...

14 мај, 2018 @ 11:22 часот