ВМРО-ДПМНЕ: СДС планира да ја задолжи државата за речиси 1 милијарда евра

Владата на СДС планира да ја задолжи државата наредната година за речиси 1 милијарда евра, тврдат од опозицијата. „СДС во изминатиот период на владеење покажа како не треба да се раководи со буџетската...

13 ноември, 2017 @ 14:20 часот