Први парламентарни избори во Либан по девет години

Во Либан денеска се одржуваат првите парламентарни избори по пауза од девет години во рамките на кои земјата се соочуваше со чести политички кризи. Главни конкурентни за превласт се Движењето за иднината...

6 мај, 2018 @ 10:58 часот