Нов чартер Охрид-Истанбул од 15 април до октомври

Нова чартер линија Истанбул – Охрид – Истанбул се воведува од 15 април годинава и ќе биде активна до октомври, соопшти Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ). Ова е договорено меѓу македонската...

29 јануари, 2018 @ 17:38 часот