Димитров го посети Летниот камп по македонски јазик и култура

Mинистерот за надворешни работи Никола Димитров го посети Летниот камп по македонски јазик и култура „Ја сакам Македонија”, што во организација на Министерството за надворешни работи се одржува во...

25 август, 2018 @ 17:22 часот