Почина големиот македонски патриот Спасе Мазенковски

Во шеесет и петтата година од животот во селото Леска, Мала Преспа, денеска почина Спасе Мазенковски, голем македонски патриот, писател, новинар и публицист и еден од најголемите борци за правата на...

30 мај, 2018 @ 11:35 часот