МВР ја продолжува потрагата по телата на косовските полицајци

Македонската полиција и денеска ќе продолжи да трага по телата на двајцата косовски полицајци, кои излетаа вечерта во сабота во реката Лепенец од косовска страна. МВР се вклучи во потрагата поради...

30 април, 2018 @ 10:44 часот