ИНТЕРВЈУ со Леонид Савин, советникот на Путин: Ако Македонија побара, ќе добие било каква помош од Русија!

На покана од новоименуваната партија „Единствена Македонија“, во нашата земја изминатиот викенд гостуваше еден од главните советници на рускиот претседател Владимир Путин, светскиот експерт за...

5 март, 2018 @ 22:14 часот