На патот од Крклино до Битола во следните месец дена ќе се вози по една лента

Поради градежни работи на регионалниот пат од село Крклино до Битола сообраќајот на овој патен правец во наредните 30 дена ќе се одвива по една коловозна лента. На самото место ќе биде поставена соодветна...

10 април, 2018 @ 11:47 часот