ЛДП: ДПА и Бајрам се вирус и не ни требаат во Владата

ДПА и Амди Бајрам се вирус кој го внесуваме во здравиот владин организам и затоа не гласавме за влез на ДПА во Владата, велат од ЛДП и поради тоа не гласаа Бардуљ Даути да биде министер без ресор за привлекување...

2 јуни, 2018 @ 12:01 часот