ВАР технологијата ќе се користи и во шпанската Ла Лига

Откако заврши Светското фудбалско првенство во Русија, каде шампион беше Франција, моментално фудбалски активности во Европа имаат тимовите од помалите лиги, кои играат квалификации за европските...

20 јули, 2018 @ 18:48 часот