Маленко заработи кривична пријава за лажно претставување

Генералниот секретар на Пливачката федерација на Македонија, Марјан Соколовски, во интервју за весникот „Вечер“ вели дека Александар Маленко ќе биде гонет со кривична пријава заради лажно претставување...

24 јуни, 2018 @ 14:31 часот