Се вработил како професионален војник, а имал лажна диплома

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривична пријава против 37-годишниот П.П.од село Сушево, Струмица поради „фалсификување на исправа“. Тој во Министерство за одбрана при склучување на Договор...

29 јануари, 2018 @ 15:57 часот