Чавков не ја почитувал мерката за куќен притвор

Поранешниот министер за внатрешни работи, Митко Чавков по одлуката Врховниот суд два пати не бил најден на адресатата што била наведена како место на кое ќе го издржува куќниот притвор, велат од Кривичниот...

30 март, 2018 @ 16:46 часот