ФОТО: Пoкриено сонцето од Кутлеш, да не му „боде очи“ на Коѕијас

Логото со сонцето од Кутлеш на хотелот „Престол“, кој се наоѓа наспроти хотелот „Гранит“ каде е сместен шефот на грчката дипломатија Никос Коѕијас, е покриено со бело платно. Ваквиот „чин на добра...

12 април, 2018 @ 9:16 часот