За новогодишното украсување во Куманово ќе се потрошат 1.7 милиони денари

ЈП „Куманово паркинг“ и годинава е задолжено за новогодишно украсување на Куманово. Општината од буџетот одвои 1.722.000 денари за украсување. Тендерот веќе е распишан, а се пријавила само една компанија...

11 декември, 2017 @ 14:41 часот