Богата културна предновогодишна понуда во Ресен

Започнувајќи од 14 декември, па се 30 декември Ресен ќе биде домаќин на голем број културни настани од различни области. Богатата понуда на настани започнува вечерва со отворањето на ликовната изложба...

14 декември, 2017 @ 10:00 часот