Мицкоски: Кукавица е Зоран Заев и ова нема да му го заборавиме

„Кукавица е тој којшто го донесе Законот на ваков начин, иако во многу наврати во минатото лично го предупредував и преку прес конференции, но и преку моите настапи на социјалните мрежи. Македонија...

16 март, 2018 @ 17:51 часот