Османи бара да се реагира оти Иванов го кршел Уставот за Законот за јазици

Државата мирно гледа како првиот човек одговорен за заштита на Уставот најфлагрантно го крши Уставот и со тоа не ја почитува волјата на мнозинството граѓани на Република Македонија. Треба да реагираме...

14 април, 2018 @ 18:21 часот