Македониумот во Крушево во листа на десетте најчудни архитектонски дела во светот

Ајде да ги погледнеме некои од „најчудните“ архитектонски дела во светот, пишува Стефани Стефановиќ за  architectureanddesign. 1. Раѓање на жирафа – Париз, Франција Дизајниран од Hondelatte Laporte Architectes и завршен...

11 мај, 2018 @ 15:57 часот