Иван Лотески го фати светиот крст во Охридското Езеро

Иван Лотески од охридската населба Варош го фати светиот крст во осветените води на Охридското езеро. Тој беше најсреќен од околу 350 млади луѓе од Охрид и државава. Оваа година крстот ќе му носи среќа...

19 јануари, 2018 @ 10:39 часот