ВМРО-ДПМНЕ: Само Талибанците, ИСИС и СДСМ уриваат споменици

Само Талибанците во Авганистан и радикалите на ИСИС во Сирија и во Ирак уриваа споменици. Нивната деструкција, невидена за 21 век ја осуди целиот цивилизиран свет. Истото што го правеа Талибанците и...

22 февруари, 2018 @ 17:43 часот