Обединети нации: Русија е окупациона сила на Крим

На генералното собрание на Обедниетите нации беше усвоена Резолуција со која се осудиваат наводните кршења на човекови права на Крим, а Русија се нарекува окупациона сила. За усвојување на документот,...

20 декември, 2017 @ 10:48 часот