Спасовски: Намален е криминалитетот на подрачјето на СВР Битола

Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Битола е стабилна и се бележи намалување на криминалитетот, рече министерот Оливер Спасовски во изјавата за медиумите по денешната посета на СВР Битола,...

19 април, 2018 @ 18:28 часот