Затворени два патни правци во Кривопаланечко поради големи свлечишта

Попладнево се одржа вонреднен состанок на Штабот за заштита и спасување при општина Крива Паланка на кој беше разгледана состојбата со активираните постојни свлечишта на локалниот пат село Дурачка...

30 март, 2018 @ 20:48 часот