Пуштени во употреба новите административни канцеларии во општина Кривогаштани

Заменикот министер за локална самоуправа Дејан Павлески и градоначалникот на општина Кривогаштани Рубинчо Шефтеровски, во присуство на градоначалници од регионот, денеска ги пуштија во употреба...

5 јануари, 2018 @ 19:01 часот