Директорот на МРТ: Немам никаква вина, ниту кривична одговорност

Со доза на изненаденост ја добив информацијата пласирана во недела наутро дека против мене е поднесена кривична пријава, и веднаш сакам да истакнам дека немам никаква кривична вина, ниту пак кривична...

25 февруари, 2018 @ 16:54 часот