Денес во Кривичниот суд ќе се слушаат „бомбите“ за предметите „Траекторија“ и „Тревник“

Денес во Кривичниот суд ќе се слушаат т.н „Бомби“ од нелегално прислушуваните материјали  за предметите „Траекторија“ и „Тревник“. Во „Траекторија“ осомничени се поранешниот премиер Никола Груевски,...

4 јули, 2018 @ 10:36 часот